Barnmöbelgrupper

Barnmöbelgrupper billigt online ✓ Billiga, praktiska och säkra barnmatstolar i en mängd olika modeller, färger och utföranden ✓ Barnmöbelgrupper av hög kvalitet och funktionalitet ✓ Här på Barnmatstol.se hittar du barnstolar, barnfåtöljer och andra barnmöbler från ett stort urval av webbutiker

 
Sidor: 1

Sylvanian Families Lantställe Matrum

Sylvanian Families Lantställe Matrum
Endast 239 kr

I Sylvanian Families Lantställe Matrum njuter dockfamiljen av te och kakor. Runt bordet finns det plats för upp till 5 djurfigurer inklusive en bebis i barnstol. På köksskåpet förbereds de små kakorna och teet. Möbelsetet består av 19 delar och innehåller ett bord, 4 stolar, en barnstol, ett köksskåp med utdragbar arbetsplatta, rörliga skåpdörrar och lådor och porslin. Inredningssetet passar barn från 3 år.

Pyjamashjältarna Stolar och Bord

Pyjamashjältarna Stolar och Bord
Endast 599 kr

Inred barnrummet med ett bord och 2 tillhörande stolar med Pyjamashjältarna. Bordet passar perfekt att ha som målarbord, lekbord eller att äta vid. Bordet och stolarna är lätta att torka av och passar för barn mellan 18 månader- 5 år. Material MDF. Mått bord 45 x 63 x 63 cm. Mått stol 52 x 29 x 29 cm.

JaBaDaBaDo Stol (Teddy)

JaBaDaBaDo Stol (Teddy)
Endast 399 kr

En bedårande barnstol med ryggstöd som en liten nalle. Stolen passar perfekt till barnrummet eller varför inte i vardagsrummet när barnen vill titta på tv tillsammans med familjen. Stolen passar utmärkt att kombinera med våra andra bord och stolar. Stolen kan även användas som ett litet sängbord att lägga sagoboken på när man går och lägger sig. Avtorkas med fuktig trasa.

Blommor och Fjärilar Bord och 2 Stolar

Blommor och Fjärilar Bord och 2 Stolar
Endast 599 kr

Inred barnrummet med möbler med blommor och fjärilar på. Ett set med bord och två tillhörande stolar passar perfekt för de mindre barnen att ha som målarbord, lekbord eller att äta vid. Bordet och stolarna är lätta att torka av och passar barn mellan 18 månader- 5 år. Material MDF. Mått bord 45 x 63 x 63 cm. Mått stol 52 x 29 x 29 cm.

Sidor: 1