Spjälsängar

Spjälsängar billigt online ✓ Billiga, praktiska och säkra barnmatstolar i en mängd olika modeller, färger och utföranden ✓ Spjälsängar av hög kvalitet och funktionalitet ✓ Här på Barnmatstol.se hittar du barnstolar, barnfåtöljer och andra barnmöbler från ett stort urval av webbutiker

 
Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10Nästa sidaSista sidan

Geggamoja Mobil (Pelican)

Geggamoja Mobil (Pelican)
Endast 349 kr

Mobil i trä från Geggamoja. Mobilen är handgjord på Filippinerna och målade med vattenlöslig färg. Mobilen är ett fint blickfång med dess enkla design. Mobilen kan användas till mer än att bara hänga över spjälsängen, den är en fin dekoration för alla åldrar och rum. Handgjord och därmed unik.

NG Baby Påslakanset Mood Ruffles Spjälsäng (Dusty Pink)

NG Baby Påslakanset Mood Ruffles Spjälsäng (Dusty Pink)
Endast 699 kr

Påslakanset från Ng Baby som tillhör deras serie Mood Ruffles. Påslakansettet har fina volangdetaljer. Materialet är stentvättat linne av mjukaste kvalitet och all sömnad har skett i Sverige. Lin är ett naturligt och slitstarkt material som bara blir finare och mjukare ju mer det används. Tyget har fantastiska egenskaper, när det är kallt är det värmande och när det är varmt är det svalkande. Linne är också bra ur ett ekologiskt perspektiv.

Toy Story Barnsäng Med Förvaring

Toy Story Barnsäng Med Förvaring
Endast 1 799 kr

Barnsäng med Toy Story-tema! Sängen passar som första säng när barnet ska byta från spjälsäng till vanlig säng.

Vinter & Bloom Babynest Nordic Leaf (Blå)

Vinter & Bloom Babynest Nordic Leaf (Blå)
Endast 549 kr

Babynest från Vinter & Bloom och deras serie Nordic Leaf. Med ett diskret mönster som passar i både det klassiska och i det moderna hemmet. Detta babynest fungerar som både säng och skötbädd och är perfekt att ta med sig på resan. Den mjuka vadderingen gör att din bebis ligger tryggt och bekvämt. Babynestet öppnas och stängs enkelt med knytbanden och kan även användas som en insats i spjälsängen eller barnvagnen.

Troll Sun Spjälsäng

Troll Sun Spjälsäng
Endast 2 999 kr

Stabil spjälsäng i vitt med rundade hörn och praktiska detaljer som höj och sänkbar botten i tre lägen. Juniorlångsida finns som tillbehör. Madrasshöjder: 22,5 cm, 38,5 cm, 54,5 cm. Material: björk. Mått: längd: 125,6 cm, bredd: 66 cm, höjd: 85 cm. Bäddmått 60x120 cm.

Mellipou Speldosa Paradise (Moln)

Mellipou Speldosa Paradise (Moln)
Endast 299 kr

Söt speldosa från Mellipou i form av ett moln. Speldosans spännande färger fångar barnets uppmärksamhet. Tack vare speldosans smidiga kardborreband är det lätt att fästa speldosan på önskad plats och enkelt flytta runt den. Kan exempelvis fästas i spjälsängen, ovanför skötbordet eller i vagnen. Kan tvättas i 30 grader. Melodin som spelas är Paradise av Coldplay. Mått 22 x 29 cm. Från 0 månader.

Färg & Form Täcke Quality Spjälsäng

Färg & Form Täcke Quality Spjälsäng
Endast 199 kr

Täcke quality från Färg & Form är ett lite finare täcke som håller sig fluffigt och andas bättre än ett basic täcke. Mått 90x120cm, oeko-tex certifiering, 100% polyester.

Inovi Barnvagnsfläkt (svart/grå)

Inovi Barnvagnsfläkt (svart/grå)
Endast 179 kr

Smart och praktiskt fläkt som går att fästa på till exempel barnvagnen, spjälsängen, eller babygymmet. Hjälper till att svalka barnet under de varmaste dagarna. Fläktbladen är gjorda av mjukt skumgummi så att ingen ska skada sig ifall små fingrar är framme och vill röra den. Drivs med 2 st AA-batterier (medföljer ej).

Rätt Start Sängkudde Exklusiv Genomsydd

Rätt Start Sängkudde Exklusiv Genomsydd
Endast 199 kr

Sängkudde Exklusiv Genomsydd för maximal sovkomfort. Genomsydd och lite plattare än den vanliga Exklusiv kudden. Passar spjälsäng. Mått: 38x58 cm.

Sidor: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10next pagelast page