Barnstol Stokke Tripp Trapp

Barnstolen Stokke Tripp Trapp är en mycket praktisk och smart barnstol för alla som har barn och vill slippa byta barnstol ofta. Denna barnstol kan nämligen användas från att ditt barn är 6 månader gammal tills att barnet är mycket stort, så pass stort att denne kan använda en vanlig stol för vuxna. På en Stokke Tripp Trapp har man även tänkt noga på säkerheten. Det finns flera funktioner på stolen som säkrar barnet på plats även om barnet gillar att klättra, ställa sig upp och så vidare.

Stokke Tripp Trapp

Tripp Trapp - stilren och funktionell

De vet därför att de flesta föräldrar inte bara vill ha barnstolar som är funktionella och smarta, utan även estetiskt tilltalande. Stokke Tripp Trapp har därför ett stilrent, modernt utseende som gör att stolen passar in i de flesta hem. Dessutom kan man välja mellan flera olika färger när man köper denna stol, så att man får den färg som passar bäst in där hemma.

Stokke Tripp Trapp

Tillbehör till Stokke Tripp Trapp

Vidare finns det även en mängd olika accessoarer till Stokke Tripp Trapp som extra ryggstöd, kuddar, ett extra litet bord och så vidare. Märker du att barnet behöver något utöver det du får med när du köper Stokke Tripp Trapp går det enkelt att ordna. Alla tillbehör som utvecklats till Stokke Tripp Trapp passar nämligen perfekt ihop med stolen och är genomtänkta och testade av proffs för att de ska vara helt säkra att använda.

Var kan man köpa Stokke Tripp Trapp

Många svenska barn och babybutiker har Stokke Tripp Trapp i sitt sortiment då denna stol är otroligt populär. Du beställer enklast barnstolen på nätet. Då hittar du även alla tillbehör som finns till denna barnmatstol.